ChemDry 

Tapijtreiniging en Meubelreiniging

in heel Nederland door onze zelfstandig ondernemers

Bureaustoel, vergaderstoel reinigen voor bedrijven

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken op uw bezoekers. Een van de dingen die ze als eerste zien is het meubilair in de entree en ontvangstruimtes. Schoon en fris meubilair geeft direct een positieve indruk op uw bezoeker. ChemDry heeft een ruime ervaring in het onderhoud van bureastoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen, banken en zitmeubels in kantoren, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken en vele andere representatieve ruimtes. Voor alle situaties biedt ChemDry u het beste onderhoud.

Pluspunten van een professionele reiniging

Het regelmatig professioneel laten reinigen van het meubilar in uw bedrijfspand levert veel voordelen op. Deze voordelen zijn onder andere:

Representatief

Meubliair, vergaderstoelen en bureaustoelen vormen het visitekaartje voor uw bedrijf. Meubilair in ontvangst- of vergaderruimtes dat smoezelig is of vol vlekken zit laat geen professionele indruk achter, terwijl u wel een op en top proffesional bent. Ook met de open “kantoortuinen” en het flexibel werken van tegenwoordig is het van belang om de bureaustoelen regelmatig te reinigen, want een vieze bureaustoel valt direct op. 

Kosten besparend

Een goed uitgevoerd onderhoudsplan met regelmatige reiniging en bescherming van het meubilair zorgt ervoor dat het langer meegaat. Hierdoor hoeft u geen forse investeringen te doen in vervanging. 

Productiviteit

Het regelmatig professioneel laten reinigen van het meubilair helpt bij het krijgen van een beter binnenklimaat. In diverse onderzoeken is bewezen dat de productiviteit van uw medewerkers stijgt als het binnenklimaat verbert. Daarnaast is het belangrijk om meubilair van flexible werkplekken schoon te houden in verband met het intensieve gebruik door verschillende medewerkers. Door een schone werkomgeving zal er minder ziekteverzuim zijn.

Voordelen van ChemDry

Zaken doen met de grootste meubelreiniger in Nederland levert u veel voordeel op:

  • Op basis van persoonlijk advies het beste reinigingsplan voor uw situatie
  • Zoveel mogelijk gebruik van duurzame en niet milieubelastende middelen
  • Reiniging buiten werktijden, dus geen verlies van productiviteit
  • De ChemDry specialist levert een totaalpakket, dus one stop shopping voor al uw meubel- en vloeronderhoud.

Specialistische bewerkingen

Naast het  standaard reinigen van uw meubilair kan uw ChemDry specialist voor u onder andere uitvoeren:

  • Het aanbrengen van een beschermlaag, waardoor nieuw vuil en vlekken gemakkelijker te verwijderen zijn.
  • vlekverwijdering voor het verwijderen van o.a. koffievlekken, theevlekken, permanent marker, inktvlekken, tonervlekken.
  • Het leveren van onderhoudsproducten

 

Wenst u meer informatie of wilt u contact met een regionale specialist vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u gezocht.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht