Informeer naar de mogelijkheden om ook Chem-Dry ondernemer te worden.

 

Mail ons of bel 0900-2436379

Franchise ondernemer bij ChemDry worden

Wereldwijd is Chem-Dry een van de sterkst groeiende franchise organisaties. Sinds 1976 zijn veel ondernemers een eigen Chem-Dry vestiging gestart. Nu heeft Chem-Dry meer dan 4000 vestigingen verspreid over 50 landen.

In Nederland zijn er nog mogelijkheden om een Chem-Dry vestiging te openen. U wordt dan ook een specialist op het gebied van reinigen met onze eigen unieke koolzuurmethode en het onderhoud van verschillende vloeren.

Wat bied de Chem-Dry formule...

Een unieke kans om een eigen bedrijf te starten. Als nieuwe ondernemer krijgt u training en opleiding om klanten vakkundig van dienst te kunnen zijn. Bij Chem-Dry kunt u als actieve zelfstandige ondernemer rekenen op een goede beloning.

Er zijn drie aantrekkelijke vormen van ondernemerschap mogelijk binnen Chem-Dry:

  • U start zelfstandig
  • U neemt een vestiging over
  • U werkt samen met Chem-Dry als medefiliaalhouder

De laatste twee mogelijkheden bieden in de praktijk de snelste startmogelijkheden. Bij overname hebt u al een basis van klanten en opdrachten. Bij samenwerking met Chem-Dry wordt u mede-eigenaar van een vestiging waarbij u verder als zelfstandige ondernemer gaat werken.

Wat zoekt de Chem-Dry Formule...

Zelfstandigen die het vak van specialistisch onderhoud willen leren. U heeft ondernemerskwaliteiten om commercieel te kunnen slagen. Ambitie, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste eigenschappen die een Chem-Dry ondernemer dient te hebben.

Wilt u een eigen bedrijf starten en deel uitmaken van één van de grootste franchiseorganisaties ter wereld? Neem dan vandaag nog  contact met ons op!  Wij informeren en helpen u graag op weg.