ChemDry 

Tapijtreiniging en Meubelreiniging

in heel Nederland door onze zelfstandig ondernemers

Tapijtreinigen voor bedrijven

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken op uw bezoekers. Het eerste dat ze zien is de entree en het tapijt. Een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk op uw bezoeker. ChemDry heeft een ruime ervaring in het onderhoud van projecttapijt, tapijttegels en entreematten in kantoren, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken en vele andere representatieve ruimtes. Voor alle situaties, van onderhoudsreiniging tot en met de meest intensieve dieptereiniging, biedt ChemDry u de beste methode.

Pluspunten van een professionele reiniging

Het regelmatig professioneel laten reinigen van het tapijt in uw bedrijfspand levert u een aantal grote voordelen op. Deze voordelen zijn als volgt in te delen:

Representatief

Schone vloerbedekking en entreematten vormt een positief visitekaartje voor uw bedrijf. Zeker met de tegenwoordige “kantoortuinen” is het van belang om het tapijt regelmatig te reinigen. Door het open karakter zullen looppaden en vlekken eerder opvallen.

Kosten besparend

Een gedegen onderhoudsplan met regelmatige reiniging en bescherming van uw tapijt zorgt ervoor dat het in goede staat blijft en langer meegaat. Hierdoor hoeft u geen investering te doen in het vervangen van uw tapijt. Als u de cost for life vergelijkt met andere soorten vloerbedekkking dan komt tapijt er ook heel gunstig uit.

Een goed onderhouden entreemat zorgt ervoor dat er veel minder vuil in het pand gelopen kan worden.

Productiviteit

Regelmatig het tapijt professioneel laten reinigen helpt bij het verkrijgen van een beter binnenklimaat. Het is in diverse onderzoeken bewezen dat als de luchtkwaliteit verbetert, dat de arbeidsproductiviteit van uw medewerkers stijgt. Uw medewerkers voelen zich prettiger in een schone omgeving en er zal minder ziekteverzuim zijn.

Voordelen van ChemDry

Zaken doen met de grootste gespecisliseerde tapijtreiniger in Nederland levert u veel voordeel op:

  • Op basis van persoonlijk advies de beste reinigingsmethode voor uw situatie
  • De ruimtes snel weer gebruiksklaar, dus minimale verstoring van de arbeidsprocessen
  • Zoveel mogelijk gebruik van duurzame en niet milieubelastende middelen
  • Uitvoering mogelijk buiten werktijden, dus geen verlies van productiviteit
  • Uw ChemDry specialist levert een totaalpakket, dus one stop shopping voor al uw vloeronderhoud.

Specialistische bewerkingen

Naast het “standaard” tapijt reinigen kan uw ChemDry specialist voor u onder andere uitvoeren:

  • Het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, waardoor vuil en vlekken gemakkelijker te verwijderen zijn.
  • Specifieke vlekverwijdering of vlekkenrondes voor het verwijderen van o.a. koffievlekken, theevlekken, permanent marker, inktvlekken, tonervlekken, tochtstrepen.
  • Het aanbrengen van een anti statische laag, waardoor er geen ontladingen meer plaatsvinden en elektrische apparatuur beschermd is.

Wenst u meer informatie of wilt u contact met een regionale specialist vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u gezocht.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

* = verplicht