Uw eigen onderneming bij een wereldwijde franchiseketen?

Sinds 1976 is ChemDry wereldwijd een sterk groeiende franchiseketen. Velen zijn sindsdien gestart met een eigen ChemDry vestiging. In 50 landen zijn er meer dan 4500 vestigingen.

In Nederland en België zijn er uiteraard ook mogelijkheden om een ChemDry vestiging te openen. U wordt dan specialist op het gebied van reinigen met onze eigen unieke koolzuurmethode.

Naast het specialistisch reinigen, dient u ook over ondernemerskwaliteiten te beschikken. Die zijn minsten zo belangrijk om commercieel te kunnen slagen.
 

Uw aantrekkelijke mogelijkheden als franchisenemer:

  • Vele plaatsen waar u zelfstandig kunt starten
  • Wij hebben vestigingen ter overname
  • Samenwerken met ChemDry in diverse regio’s als medefiliaalhouder

De laatste twee mogelijkheden blijken in de praktijk het snelste rendement op te leveren! Bij overname is er al sprake van een basis als het gaat om klanten en opdrachten. Bij samenwerking met ChemDry wordt u mede-eigenaar van een vestiging waarbij u verder als zelfstandig ondernemer gaat werken.

Opleiding en training

In welke vorm u ook gaat starten, iedere nieuwe ondernemer krijgt training en opleiding. Op deze manier kunt als vakman uw klanten van dienst zijn en waarborgen wij onze hoge kwaliteitsnorm.

Wilt u ook een eigen bedrijf beginnen? Behalve de goede beloningen, ervaart u vele voordelen. Wordt onze nieuwe ChemDry-specialist; wij willen u vrijblijvend informeren en op weg helpen.

Wilt u onze kennismakingsdocumentatie vrijblijvend ontvangen stuur dan een email naar
info@chem-dry.nl
Wij zullen dat met genoegen voor u verzorgen.