ChemDry 

Tapijtreiniging en Meubelreiniging

in heel Nederland door onze zelfstandig ondernemers

Duurzaam onderhoud door ChemDry

Innovatief en uniek reinigen met het beste resultaat, dat is waar we bij ChemDry voor staan. We vinden dat het niet alleen hygiënisch schoon moet zijn, maar dat er ook verantwoord moet worden gereinigd.

ChemDry is al meer dan 30 jaar Duurzaam

De laatste jaren ligt er bij schoonmaak en onderhoud meer nadruk op een milieuvriendelijke aanpak. ChemDry is dat al meer dan 30 jaar. Ons algemene reinigingsmiddel heet dan ook niet voor niets "The Natural®". Naast "The Natural®" heeft ons hoofdkantoor in de VS een hele lijne milieuvriendelijke produkten ontwikkeld.

De ChemDry voordelen

 - In onze "The Natural®" zit de kracht van koolzuur ingesloten.

Als we dit gebruiken op tapijt, kleden en gestoffeerd meubilair dan dringen miljoenen microscopisch kleine koolzuurbelletjes diep door in de vezel en bruisen daar de mees hardnekkige vervuiling los.Dit is de zuiverste methode van reinigen; geen gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen. Het enige dat er overblijft, als de koolzuur uitgewerkt is, is water dus blijven er ook geen vuilaantrekkende resten achter.

- Snelle droogtijden

Door het toepassen van koolzuur hoeven we maar 20% vloeistof ten opzichte van traditionele methodes te gebruiken. Er is dus ook veel minder afvalwater en uw voordeel is dat het gereinigde opject droog is binnen 1 à 2 uur in plaats van in dagen.

- pH neutraal

"The Natural®" is pH neutral en omdat het geen zeep is kan er ook geen allergische reactie optreden als u of mensen en dieren om u heen overgevoelig zijn voor zepen.
We werken met producten die verantwoord worden geproduceerd, veilig zijn voor mens, dier, milieu en in gebruik.

We blijven vooruitstrevend

Ons hoofdkantoor in de VS blijft continue bezig met product ontwikkelingen en innovaties om ervoor te zorgen dat huidige en nieuwe producten een zo klein mogelijke impact hebben op het milieu.