Meubels reinigen voor zakelijke en particuliere markt!

meubel reinigen3 (copy)

Representatieve uitstraling

Die ene vlek in uw bankstel, of zien uw bureaustoelen op kantoor er niet meer representatief uit? Behalve die vlek, is er niks mis met de stoffering. Toch is het vaak één van de grootste redenen om het meubilair te vervangen. Het zitcomfort is nog steeds naar wens, maar omdat u meerdere stoelen heeft met hinderlijke vlekken besluit u het meubilair te vervangen. U wilt immers een representatieve uitstraling.

Hardnekkige vlekken verwijderen

Kies nu voor ChemDry, want ‘verse’ en bestaande hardnekkige vlekken verwijderen wij voor u. Voor een professionele uitstraling adviseren wij periodiek onderhoud van uw meubilair. Daarnaast kunt u zelf verse vlekken bestrijden met onze Vlekkenblusser.

Reiniging bespaart u geld

Door deze twee maatregelen te treffen verlengt u de levensduur van uw meubilair en zorgt u voor een representatieve uitstraling. ChemDry biedt dé oplossing, want u bespaart veel geld. Reiniging is ten slotte vele malen voordeliger dan vervangen.

Bank laten reinigen

U bespaart niet alleen geld door te kiezen voor meubelreiniging. Het is met het oog op de toekomst ook een verstandige keuze. Door onze reiniging wordt uw meubilair minder snel vuil. Onze oplossing laat geen zeepresten achter, waardoor vuil minder snel opnieuw hecht.

ChemDry meubelreiniger maakt uw meubels weer schoon en fris. Bovendien drogen ze in vergelijking tot andere producten snel. Kiest u voor ChemDry dan kiest u voor een duurzame, gezonde en kostenbesparende oplossing. Welk type stoffering uw meubilair ook heeft, ChemDry is uw meubelreiniger. Voor ons is meubelreiniging maatwerk.

Is uw vloer, tapijt of meubel toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers. 

Zoek uw specialist