Stoelen en fauteuils reinigen

Stoelen reinigen

Met name in kantooromgevingen worden bureaustoelen intensief gebruikt. Vlekken zijn zichtbaar, maar stoelen hebben ook te maken met onzichtbaar vuil. Denk hierbij aan de ophoping van vele bacteriën. Een schone stoel is niet alleen representatief, want dit draagt bij aan een professionelere uitstraling. Maar ook de arbeidsproductiviteit stijgt hierdoor. U en uw personeel voelt zich dankzij een betere luchtkwaliteit prettiger. Onderzoek heeft aangetoond dat men hierdoor productiever werkt en het ziekteverzuim daalt.

Leren stoelen schoonmaken

Leer is een veel gebruikte bekleding voor bureaustoelen en ander meubilair. Met name bij ledere bekleding is de reiniging een vak apart. Een vak dat uw ChemDry specialist tot in de puntjes beheerst.

Leren stoelen reinigen en onderhouden

Door de vele verschillende type leer zijn er ook meerdere aanpakken mogelijk. Behalve de reiniging is ook de voeding zeer belangrijk. Door de juiste voeding tot te passen, gaat uw leren stoel langer mee. Uw ChemDry specialist weet welke specifieke aanpak en voeding u het beste resultaat oplevert.

Vlekken verwijderen

Onze meubelreiniging is toepasbaar op bijna alle stofferingen. Minimaal watergebruik en het gebruik van veilige stoffen maakt onze techniek uniek. Uw voordeel is een snellere droogtijd, waardoor bacteriën niet de kans krijgen te groeien. Te veel vocht in uw stoffering zorgt voor een explosieve groei aan bacteriën.

Investeer in uw gezondheid

Bespaar geld en investeer in reiniging. Onderaan de streep bent u voordeliger uit. Voorkom hiermee de grote investering om uw stoelen te vervangen. Stoelen reinigen werkt preventief. Investeren in reiniging is tevens investeren in uw gezondheid en dat van uw personeel. Ervaar de voordelen. Neem contact op met uw ChemDry specialist. Hij voorziet u van advies op maat.

Is uw stoel toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers.

Zoek uw specialist