Perzisch laten tapijt reinigen

Perzisch tapijt reinigen wij met de onze onderscheidende koolzuurmethode. De koolzuurhoudende oplossing dringt diep door tot op de bodem van het tapijt. Daar exploderen de koolzuurbelletjes als het ware en wordt het vuil naar boven geduwd. Vervolgens wordt het vuil van de oppervlakte afgezogen. Succes gegarandeerd!

Dankzij onze methode is de droogtijd veel korter dan u gewend bent. Uw Perzisch tapijt blijft niet meer 12 tot 24 uur vochtig. Dit komt regelmatig voor bij andere methodes. Het grote voordeel van tapijtreiniging door ChemDry is de korte droogtijd. Al na enkele uren is uw Perzisch tapijt gereinigd en droog

Perzisch tapijt schoonmaken

Dit principe van de koolzuurwerking heeft ChemDry verder ontwikkeld tot een perfect reinigingsproces voor onder andere tapijt. Deze krachtige diepe werking reinigt op een veilige en milieuvriendelijke manier. Zo is Perzisch tapijt schoonmaken eenvoudig, maar vooral effectief.

Onze schonere, drogere en frissere reinigingsmethode

Vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes die ontstaan door de Natural® zijn het geheim van onze schonere, drogere en frissere reinigingsmethode. Schoner, want het vuil wordt niet dieper het tapijt in geduwd, maar het wordt daadwerkelijk verwijderd. Droger, omdat uw Perzisch tapijt zeer snel droog is. En door de samenstelling van ons product is het resultaat een stuk frisser.

Verbluffend resultaat

ChemDry gebruikt geen zeep, poeders of schadelijke chemicaliën om een verbluffend resultaat te krijgen. We maken gebruik van onze eigen natuur. Ons product The Natural is samengesteld uit meerdere natuurlijke componenten. Door hier kristalheldere koolzuurbelletjes aan toe te voegen is The Natural een krachtig en doeltreffend product.

Perzisch tapijt beschermen

Om zo lang mogelijk van uw te profiteren van uw gereinigde tapijt adviseren wij deze periodiek te onderhouden. Doe dit regelmatig, want na enige tijd verdwijnt de bescherming. Het tapijt gaat dan weer vuil opnemen met alle gevolgen van dien. Probeer dit voor te zijn en bescherm uw tapijt tijdig opnieuw.

Is uw Perzisch tapijt toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers.

Zoek uw specialist