De specialist in vloeren reinigen

vloer reinigen3 (copy)

Vloerkleed reinigen

Vloerkleden kunnen door ChemDry uitstekend voor u worden gereinigd. De schoonmaakmethode is afhankelijk van de mate waarin het gereinigd dient te worden. Het materiaal van de vezel is één van de vele factoren waar onze specialist rekening mee houdt. Dit maakt onze reiniging maatwerk.

Het reinigen wordt gedaan in de werkplaats van uw ChemDry ondernemer. We gebruiken hier uitsluitend ChemDry producten voor. Dit geeft u niet alleen het beste resultaat. Ook krijgt u de garantie dat de reiniging wordt gedaan met veilige duurzame producten. Als wij uw vloerkleed reinigen worden vlekken standaard behandeld. Hier zijn geurbehandeling, franjes opfrissen en anti-allergenen behandeling mogelijk.
Lees meer…

Tapijt reinigen

Uw tapijt reinigen leidt ook tot kostenbesparing. Wanneer we uw tapijt reinigen dan zorgt u ervoor dat uw tapijt langer meegaat. Na onze reiniging brengen wij desgewenst een beschermlaag aan. Dankzij deze laag kunt u zelf eenvoudig losse vlekken verwijderen. Op de langere termijn is goed onderhoud een effectieve besparing.

Een ander voordeel als u kiest voor tapijtreiniging is een hogere arbeidsproductiviteit. Onderzoek heeft aangetoond dat vloerbedekking, mits goed onderhouden, de arbeidsproductiviteit verhoogt. Men voelt zich enerzijds prettiger in een schone omgeving. Anderzijds stijgt de luchtkwaliteit van de ruimte wanneer u die geregeld laat schoonmaken. Hierdoor daalt het ziekteverzuim en stijgt uw arbeidsproductiviteit.
Lees meer…

Vloerbedekking reinigen

Representatieve vloerbedekking biedt comfort, draagt bij aan een aangename akoestiek en warmte. Als u gasten ontvangt is het prettig dat het tapijt er netjes en schoon uitziet. Zowel zakelijk als bij u thuis.

Behalve comfort en uitstraling draagt een schone vloerbedekking bij aan uw gezondheid. Vloerbedekking is een plek waar bacteriën zich graag nestelen. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat het ziekteverzuim bij kantoren met schone vloerbedekking aanzienlijk daalt.
Lees meer…

Tegelvloer reinigen

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloer en wandbekleding. Niet alleen kleur maar ook in materiaal. Denk hierbij aan keramiek, zowel geglazuurd als ongeglazuurd en natuurstenen.

Door de vele varianten in stenen vloeren is het zaak hier specialistisch te werk te gaan met de juiste middelen. Iets wat ChemDry u als ondernemer of particulier aanbiedt. 
Lees meer…

Perzisch tapijt reinigen

Ook een perzisch tapijt reinigen wij met de zogenaamde koolzuurmethode. Deze koolzuurhoudende oplossing dringt diep door tot op de bodem van het tapijt. De koolzuurbelletjes in de oplossing exploderen als het ware en duwen het vuil naar boven. Vervolgens wordt het vuil afgezogen. Het wordt schoner, het blijft droger en het is gezonder.

Uw tapijt blijft niet meer 12 tot 24 uur vochtig. Dit komt regelmatig voor bij andere methodes. Het grote voordeel van tapijtreiniging door ChemDry is de korte droogtijd. Al na enkele uren is uw Perzisch tapijt gereinigd en droog.
Lees meer…

PVC vloeren schoonmaken

Een PVC vloer wordt ook wel elastische vloer genoemd. Elastische vloeren vragen een ander, specialistisch onderhoud. Linoleum, marmoleum en rubber zijn nog meer voorbeelden van veel gebruikte elastische vloeren.

Welke onderhoudstechniek wordt toegepast door uw ChemDry specialist is afhankelijk van het type materiaal en hoe frequent de vloer gebruikt wordt.
Lees meer....

Is uw vloer, tapijt of meubel toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers. 

Zoek uw specialist