Uw vloerkleed laten reinigen?

Vloerkleed reinigen vereist een specialistische aanpak

Vloerkleden kunnen uitstekend voor u worden gereinigd door uw ChemDry specialist. De schoonmaakmethode is afhankelijk van de mate waarin het gereinigd dient te worden. Het materiaal van de vezel is één van de vele factoren waar onze specialist rekening mee houdt. Losse vloerkleden, inloopmatten, wol, katoen en synthetisch, u kunt altijd terecht bij ChemDry.

ChemDry vloerkleed reiniger

Het reinigen doen we op ons bedrijf en we gebruiken hier uitsluitend ChemDry producten voor. Dit geeft niet alleen het beste resultaat. Het geeft u de garantie dat uw vloerkleed met veilige producten en op een duurzame manier wordt behandeld. Vlekken worden standaard aangepakt. Indien nodig en gewenst zijn geurbehandeling, franjes opfrissen, en anti-allergenen behandeling ook mogelijk.

Vloerkleed laten reinigen

Onze ChemDry specialist bij u in de buurt kan u altijd adviseren over de juiste schoonmaaktechniek. U ontvangt hier een vrijblijvende prijsopgave van. Na akkoord halen wij het kleed bij u op. Uw kleed wordt met voorzichtigheid behandeld en gereinigd met onze koolzuurmethode.
Ook het drogen wordt secuur uitgevoerd om te voorkomen dat het of muf gaat ruiken of verstikt.
Uiteraard brengen wij het terug op het met u afgesproken tijdstip. Het kleed wordt teruggelegd ter beoordeling en uiteraard om u het goede resultaat te tonen.

Het aanbrengen van bescherming raden wij ten zeerste aan. Hierdoor kunt u in de toekomst vlekken zelf beter verwijderen. En het verlengt de levensduur van uw vloerkleed. Wij voorzien u graag van onderhoudstips.

Is uw vloerkleed toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers.

Zoek uw specialist