Vlek verwijderen

Handel adequaat

Voorkomen dat u een vlek op uw meubilair of vloer krijgt gaat in veel gevallen niet. Daarom is het van belang om op een adequate manier te handelen als u toch een vlek heeft. Snel handelen is bij iedere vlek het halve werk. Een verse vlek verwijderen gaat in veel gevallen eenvoudiger dan een oude hardnekkige vlek verwijderen.

Hardnekkige vlekken verwijderen

Er zijn verschillende soorten vlekken. Privé komen rode wijn vlekken en chocoladevlekken veel voor. Maar vetvlekken verwijderen of ingetrokken vlekken verwijderen is erg lastig. Zeker als u gebruik maakt van een gemiddeld schoonmaakmiddel voor hardnekkige vlekken. Die zitten er al een tijd, zijn vaak ingedroogd en zitten diep in de vezels. Voor deze verschillende vlekken hebben wij ook diverse producten.

Rode wijn vlekken

Rode wijn vlekken en chocoladevlekken zijn uitstekend te verwijderen met onze Vlekkenblusser. Dit product werkt effectief voor watergedragen vlekken. De oplossing dringt diep door in de vezels en duwt het vuil vervolgens naar boven. Verwijder het vuil door te deppen met een witte katoenen badstof handdoek. Dit absobeert het best en u laat geen kleurstoffen achter.

Vetvlekken verwijderen

Vet- en olievlekken daarentegen vragen een ander product. De Grease & Oil remover lossen het vet in de vlek op. Vervolgens kunt u het eenvoudig opnemen met een goed absorberende handdoek. Dankzij de spuitknop kunt u nog doelgerichter te werk gaan.

Urinevlekken verwijderen

In huis zorgen ongelukjes van uw huisdieren vaak voor een uitdaging. Na even schrobben lijkt de vlek vaak op het oog verdwenen. Maar urinevlekken verwijderen kan ingewikkeld zijn. De geur is namelijk hardnekkig.

Kattenpis geur verwijderen

Met de Pet Odor Remover komt u van deze hardnekkige geur af. Een urinevlek die niet behandeld wordt, kan tot vijf jaar geur af blijven geven. Het is daarom zaak om er snel bij te zijn en met een betrouwbaar product de vlek te behandelen. Alleen zo kunt u écht de kattenpis geur verwijderen.

Koffievlek verwijderen

Veel voorkomende vlekken die lastig te verwijderen zijn kennen we allemaal. Koffie- en inktvlekken  verwijderen zijn hier goede voorbeelden van. Maar ook een rode wijn vlek of tomatensaus vlekken verwijderen zijn soms een enorme uitdaging. Het gemiddelde schoonmaakmiddel zorgt niet voor het gewenste resultaat. Totdat u de ChemDry producten heeft ontdekt. Lees voor gebruik de handleiding, zodat u zeker weet dat u het juiste product voor uw vlek hanteert.

Microscopische koolzuurbelletjes

U wilt graag de vlek verwijderen, maar daarnaast geen schade toebrengen aan uw vloer of meubilair. Dankzij de koolzuurhoudende techniek bereikt u dit. Deze oplossing dringt diep door tot in de vezels. Het vuil wordt losgeweekt en naar de oppervlakte geduwd. Hierdoor beschadigen uw vezels niet en behaalt u maximaal resultaat.

Is uw vloer, tapijt of meubel toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers. 

Zoek uw specialist