Vlekken uit bank verwijderen

meubel reinigen3 (copy)

De meubelreiniger van ChemDry maakt uw meubels weer schoon en fris. Alleen ChemDry reinigt uw gestoffeerde bank intensief met behulp van onze koolzuurmethode. Onze oplossing bevat vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes. Doordat deze exploderen, duwen zij het vuil naar boven. Daarna verwijderen we het vuil met grote zuigkracht. Onze methode is een uiterst veilige methode en laat uw meubilair als nieuw stralen.

Leren bank schoonmaken

Heeft u een lederen bankstel? Let dan goed op welk type leer u heeft, want ieder type (aniline, semi-aniline, gepigmenteerd leder, nubuck) vergt een eigen aanpak. Voor een algehele reiniging adviseren wij om onze ChemDry ondernemer in te schakelen. 

ChemDry houdt bij het schoonmaken van uw bank niet alleen rekening met de reiniging. Ook de voeding die het leer nodig heeft om mooi en soepel te blijven, is erg belangrijk. De ChemDry specialist kan u bij ieder type leder voorzien van informatie voor de reiniging en onderhoud.

Huisstofmijt bestrijden

Door te kiezen voor meubelreiniging van uw ChemDry specialist kiest u ook voor een gezonde oplossing. Dankzij onze techniek gebruiken wij minder water en zijn uw meubels sneller droog. U kunt hierdoor weer sneller beschikken over uw schone meubels. Door onze werkwijze en de relatief snelle droogtijd voorkomen we ook dat stofmijt, meeldauw en andere bacteriën kans krijgen te groeien.

Onderhoud is na de reiniging van groot belang. Dit werkt preventief. De ChemDry Dust Mite Anti Allergen is een op water gebaseerde anti-allergie middel. De ingrediënten, waaronder plantenextracten, deactiveren de stoffen die de allergische reacties kunnen veroorzaken. Het is geen bestrijdingsmiddel, maar bij uitstek geschikt als preventie. Wilt u meer informatie over de ChemDry Dust Mite? Bezoek dan onze webshop.

Bankstel reinigen

Het is bekend dat slechte reiniging en lange droogtijden de groei van stofmijt, meeldauw en andere bacteriën versnellen. Binnen de kortste keren is uw stoel of bankstel weer een bron van besmetting. Dit kan ook het binnenmilieu aantasten. Op het oog lijkt het schoon, maar dat is het in werkelijkheid niet. Hiervoor moet u opnieuw uw bankstel reinigen.

Wilt u uw bankstel reinigen? Door ChemDry uw bankstel te laten reinigen geniet u van een zeer beperkte droogtijd. Het resultaat is een tot diep in de vezel gereinigd bankstel. Wilt u zelf losse vlekken verwijderen? Met onze Vlekkenblusser verwijdert u vlekken eenvoudig zelf.

Unieke voordelen van ChemDry meubelreiniging:

  • Toepasbaar op bijna alle meubelstoffen
  • Uitermate geschikt voor het interieur van auto, caravan, boot en ander meubilair
  • Weinig watergebruik
  • Gebruik van veilige stoffen.
  • U bespaart geld, want u hoeft uw meubilair niet te vervangen
  • Snelle droogtijd, waardoor vuil en bacteriën niet de kans krijgen te groeien
  • De meubelstof blijft langer schoon en vuil is eenvoudiger te verwijderen

Wilt u meer informatie over onze unieke reinigingsmethodes? Lees dan alles over onze verschillende methodes.

Is uw bank toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers.

Zoek uw specialist