ChemDry reinigt duurzaam en milieuvriendelijk

LeafIntoWater

downloadChemDry vloer- en meubelreiniging is sinds 1976 wereldwijd toonaangevend. Dankzij onze koolzuurhoudende reinigingsmethode leveren wij, ongeacht de oppervlakte, maximaal resultaat.

Het geheim van de koolzuurmethode

De vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes in ons reinigingsmiddel de Natural® zijn het geheim van onze schone, drogere en frissere reinigingsmethode. Deze koolzuurhoudende oplossing dringt diep door tot op de bodem van het tapijt. De koolzuurbelletjes exploderen als het ware en duwen het vuil naar boven. Het vuil wordt vervolgens afgezogen.

Dit principe van de koolzuurwerking heeft ChemDry verder ontwikkeld tot een perfect reinigingsproces voor tapijt en gestoffeerd meubilair.

Veilig en milieuvriendelijk

De krachtige diepe werking reinigt op een veilige en milieuvriendelijke manier. Andere methodes hebben een droogtijd tussen de 12 en 24 uur. ChemDry heeft het kenmerk dat onze reiniging binnen 1 tot 2 uur droog is.

Duurzame reinigingsmethode

Kiest u voor ChemDry dan kiest u voor een duurzame reinigingsmethode. De ChemDry specialist reinigt uw vloer en meubilair uitsluitend met veilige middelen. ChemDry gebruikt geen zeep, poeders of schadelijke chemicaliën. We behalen een verbluffend resultaat met onze producten. De ingrediënten die in onze producten zitten, zijn samengesteld van natuurlijke componenten.

Iedere oppervlakte vraagt om een specifieke techniek. Daarom heeft ChemDry verschillende technieken ontwikkeld waarbij we altijd gebruik maken van onze eigen producten.

Is uw vloer, tapijt of meubel toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers. 

Zoek uw specialist