Vindt uw specialist

inrichtingZoek uw specialist

Uw ChemDry specialist zit altijd bij u in de buurt. Met ruim twintig vestigingen zijn we u graag van dienst, zowel zakelijk als particulier. Bekijk het overzicht en vind uw ChemDry bij u in de buurt.

Zakelijk reinigen

Flexibiliteit is kenmerkend voor uw ChemDry specialist. Wilt u uw reiniging buiten kantooruren laten plaatsvinden? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.

Met de vele vestigingspunten en flexibele inzet zijn wij een uitstekende partner voor u. ChemDry is uw partner voor onderhoud van kantoren, representatieve ruimtes, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken en andere zakelijke omgevingen.

Zakelijke voordelen

Representatieve vloerbedekking biedt comfort, draagt bij aan een aangename akoestiek, warmte, maar draagt ook bij aan een goede eerste indruk. Niet alleen de uitstraling, maar een verbeterde luchtkwaliteit heeft ook vele zakelijke voordelen.

Effectieve besparing

Tapijt en meubels die op een juiste manier worden onderhouden gaan langer mee. Tapijten en gestoffeerde meubels krijgen een beschermlaag mee. Hierdoor kunt u vlekken eenvoudiger zelf verwijderen met van onze producten. U heeft langer plezier van uw tapijt en meubels. Kortom een effectieve besparing, want vervangen is vele malen duurder.

Stijgende arbeidsproductiviteit

Daarnaast draagt een goed gereinigde werkomgeving ook bij aan de arbeidsproductiviteit. Onderzoek bewijst dit, omdat men zich enerzijds men zich prettiger voelt in een schone omgeving met een verbeterde luchtkwaliteit. En anderzijds zorgt een gereinigde werkomgeving voor een daling in het ziekteverzuim.

Reinigen voor particulieren

De ChemDry vestiging bij u in de buurt helpt u uitstekend bij het reinigen van uw vloerbedekking, losse kleden en gestoffeerd meubilair. Iedere ChemDry onderneming is laagdrempelig en eenvoudig te benaderen. Zij geven u een passend advies en maken vrijblijvend een prijsopgave

Is uw vloer, tapijt of meubel toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers. 

Zoek uw specialist