Uw eigen onderneming bij een wereldwijde franchiseketen?

Sinds 1976 is ChemDry wereldwijd een sterk groeiende franchiseketen. Velen zijn sindsdien gestart met een eigen ChemDry vestiging. In 50 landen zijn er meer dan 4000 vestigingen.

In Nederland zijn er ook mogelijkheden om een ChemDry vestiging te openen. U wordt dan specialist op het gebied van reinigen met onze eigen unieke koolzuurmethode.

Naast het specialistisch reinigen, dient u ook over ondernemerskwaliteiten te beschikken. Die zijn zeker ook belangrijk om commercieel te kunnen slagen.

Opleiding en training bij Chemdry in Amerika

opleiding 3

Uw aantrekkelijke mogelijkheden als franchisenemer:

  • Vele plaatsen waar u zelfstandig kunt starten
  • Wij hebben vestigingen ter overname
  • Samenwerken met ChemDry in diverse regio’s als medefiliaalhouder

Bij overname is er al sprake van een basis als het gaat om klanten en opdrachten. Bij samenwerking met ChemDry wordt u mede-eigenaar van een vestiging waarbij u verder als zelfstandig ondernemer gaat werken.

In welke vorm u ook gaat starten, iedere nieuwe ondernemer krijgt training en opleiding. Op deze manier kunt als vakman uw klanten van dienst zijn en waarborgen wij onze hoge kwaliteitsnorm.

Wilt u ook een eigen bedrijf beginnen? Behalve de goede beloningen, ervaart u vele voordelen. Wordt onze nieuwe ChemDry-specialist; wij willen u vrijblijvend informeren en op weg helpen.

Wilt u onze kennismakingsdocumentatie vrijblijvend ontvangen stuur dan een email naar
info@chemdry.nl
Wij zullen dat met genoegen voor u verzorgen.

opleiding