PVC vloer reinigen

iStock-855154812 (copy)

Een PVC vloer wordt ook wel elastische vloer genoemd. Elastische vloeren vragen een ander, specialistisch onderhoud. Linoleum, marmoleum en rubber zijn nog meer voorbeelden van veel gebruikte elastische vloeren. Welke onderhoudstechniek wordt toegepast door uw ChemDry specialist is afhankelijk van het type materiaal en hoe frequent de vloer gebruikt wordt.

Voorkom slijtage

Ziekenhuizen, tandartsenpraktijken, kantoren en scholen zijn ruimtes waar veel gebruik wordt gemaakt van PVC vloeren en andere type elastische vloeren. Het zijn vaak plekken waar veel gebruik wordt gemaakt van de vloer. Om deze belasting goed aan te kunnen, de kleur van de vloer te behouden en andere slijtage te voorkomen is een periodieke specialistische reiniging aan te raden.

De elastische vloeren hebben een toplaag waar u zorgvuldig mee om dient te gaan. Door de juiste reinigingstechniek toe te passen en te kiezen voor het juiste onderhoud heeft u het langste plezier van uw vloer.

Vinyl vloer schoonmaken

Wilt u een vinyl vloer schoonmaken? Neem dan contact op met uw ChemDry specialist in de buurt en laat u adviseren. Voor een grondige periodieke reiniging adviseren we u onze ChemDry ondernemer in te schakelen.

Is uw tegelvloer toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers.

Zoek uw specialist