Professioneel vloerbedekking reinigen

Representatieve vloerbedekking biedt comfort, draagt bij aan een aangename akoestiek en straalt warmte uit. Als u gasten ontvangt is het prettig dat het tapijt en het meubilair er netjes en schoon uitziet. Zowel zakelijk als privé.

Behalve comfort en uitstraling draagt een schone vloerbedekking bij aan uw gezondheid. Vloerbedekking is enerzijds een plek waar bacteriën zich graag nestelen. Door uw vloerbedekking regelmatig te reinigen, bestrijdt u deze bacteriën. Anderzijds heeft vloerbedekking een filterende functie. Vloerbedekking filtert stof uit de lucht en houdt de stofdeeltjes vast. U ademt deze stofdeeltjes dus niet in. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat het ziekteverzuim bij kantoren met schone vloerbedekking aanzienlijk daalt.

Vloerkleed schoonmaken

U zoekt de zekerheid van een goed en diep gereinigd vloerkleed, bedekking of ander type stoffering. Dan bent u bij ChemDry in goede handen. Onze reiniging gaat verder dan de bovenkant van de stof. Veel gebruikte schoonmaaktechnieken duwen het vuil alleen maar dieper tussen de vezels. Hierdoor lijkt het schoon, maar in werkelijkheid is het vuil verstopt.

Tot diep in de vezel gereinigd

De ChemDry-methode duwt het vuil dankzij het koolzuur juist naar boven. Vervolgens zuigen wij het vuil op. Dit maakt dat wij daadwerkelijk uw vloerbedekking reinigen, niet alleen op het oog. Maar tot diep in de vezel!

Voor het reinigen gebruiken we uitsluitend ChemDry producten. Dit geeft niet alleen het beste resultaat. Het geeft u de garantie dat uw vloerkleed met veilige producten en op een duurzame manier wordt behandeld.

Geur verwijderen

Vlekken worden standaard aangepakt. Het kan voorkomen dat behalve de vlek, ook voor de geur behandeling vereist is. Uiteraard is dit mogelijk. Indien nodig en gewenst zijn franjes opfrissen, en anti-allergenen behandeling ook mogelijk.

Vloerkleed laten reinigen

Vloerkleden kunnen uitstekend voor u worden schoon gemaakt door uw ChemDry specialist.
De schoonmaakmethode is mede afhankelijk van de mate waarin het gereinigd dient te worden en het materiaal van de vezel. Uw ChemDry specialist inventariseert dit en past de juiste techniek toe. Wij halen het kleed bij u op, dit hoort bij onze service.

Uw kleed wordt nauwkeurig behandeld en gereinigd met onze koolzuurmethode. Ook het drogen wordt secuur uitgevoerd om te voorkomen dat het muf gaat ruiken of verstikt. Wij brengen het gereinigde vloerkleed bij u terug ter beoordeling.

Zelf vlekken verwijderen

Het aanbrengen van bescherming raden wij ten zeerste aan waardoor u vlekken zelf beter kunt verwijderen. Tevens wordt hierdoor de levensduur van uw vloerkleed verlengd. Doe dit regelmatig, want na enige tijd verdwijnt de bescherming. Het tapijt gaat dan weer vuil opnemen met alle gevolgen van dien. Probeer dit voor te zijn en bescherm uw tapijt tijdig opnieuw. Bekijk onze producten in onze webshop en lees onze onderhoudstips.

Is uw vloerbedekking toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers.

Zoek uw specialist