Tegelvloer en voegen schoonmaken

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloer en wandbekleding. Niet alleen kleur maar ook in materiaal zoals keramiek, zowel geglazuurd als ongeglazuurd als natuurstenen. Door de vele varianten stenen vloeren is het zaak hier specialistisch en met de juiste middelen te werk te gaan. Iets wat voor uw ChemDry specialist gebruikelijk is. Informeer bij uw ChemDry specialist naar de mogelijkheden voor uw type vloer.

Harde vloer reinigen

Doordat er vele varianten stenen vloeren zijn, is het zaak hier specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen te werken. Iets wat u mag verwachten van uw ChemDry specialist. Of het nu gaat om een marmeren vloer of een siergrind vloer. Onze specialist past zijn werkwijze aan op uw type vloer. Kiest u voor ChemDry dan kiest u voor droger, schoner en gezonder. Uw vloer kan binnen vier uur gereinigd, geseald en gedroogd zijn!

Schone keramische en natuurstenen vloer

Onze specialistische reiniging levert u weer een mooie stenen vloer met schone voegen op. ChemDry haalt het vuil weg wat de afgelopen tijd is ontstaan. Men hoeft niet langer zelf uren te schrobben om lastige (vettige) plekken en andere vervuiling weg te halen. ChemDry zorgt voor een échte schone keramische vloer.

Natuursteen reinigen

De ChemDry-reiniging is uitermate geschikt als u een natuurstenen tegelvloer wilt schoonmaken. Doordat vele steensoorten enigszins poreus zijn, komen ze snel vol te zitten met stof en vuil. Behalve in de tegel zelf, trekt dit ook in de voeg.
Door de ChemDry-reiniging halen we hier niet alleen vuil, maar ook bacteriën en schimmels weg. Als het natuursteen reinigen afgerond is, kunnen we een sealer aanbrengen. Deze werkt preventief, want deze houdt dergelijke vervuiling tegen.

Keramische tegels schoonmaken

Het ene materiaal laat zich makkelijker door u onderhouden dan het andere. Of u nu natuursteen wilt reinigen, een marmeren vloer schoonmaken, plavuizen reinigen of keramische tegels schoonmaken. Vlekken verwijderen kunt u met onze producten eenvoudig zelf doen. Voor gehele reiniging en periodiek onderhoud adviseren wij om contact op te nemen met uw ChemDry specialist bij u in de buurt.

In de loop van de tijd hoopt vuil en restanten van schoonmaakmiddelen zich op. Deze ophopingen van vuil zijn broedplaatsen voor bacteriën en schimmels. Iedere vloer is regelmatig toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Dat is een feit. Na onze reiniging en eventuele sealing, schitteren uw stenen vloeren weer.

Marmeren vloer polijsten

ChemDry laat uw marmerenvloer weer stralen. Door ons uw marmeren vloer te laten reinigen, impregneren en eventueel ook nog polijsten staat u versteld van het resultaat.

Is uw tegelvloer toe aan onze reiniging? Neem dan contact op met een van onze ondernemers.

Zoek uw specialist