ChemDry 

vloer reiniging

in heel Nederland door onze zelfstandig ondernemers

Keramische tegels tijdens een ChemDry reiniging

Detail opname ChemDry reiniging tegelvloer

Dé Kunst van stenen vloeren onderhoud

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloer en wandbekleding. Niet alleen kleur maar ook in materiaal zoals keramiek, zowel geglazuurd als ongeglazuurd als natuurstenen.


Het ene materiaal laat zich wat makkelijker door u onderhouden als het andere maar iedere vloer is regelmatig toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op en ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op. Deze ophopingen van vuil zijn ook broedplaatsen voor bacteriën en schimmels.

ChemDry kan u helpen met het weer mooi maken van uw stenen vloeren door deze te reinigen, impregneren en eventueel ook nog polijsten.

Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het zaak hier toch specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen te werken. Iets wat Chem-Dry ondernemers u kunnen bieden
Met soms verrassende resultaten zoals te zien aan de voorbeelden op deze pagina.

ChemDry is droger

De stenen vloeren schitteren weer na reinigen en eventueel sealen. Dit kan allemaal op een dag en na 4 uur droogtijd is uw vloer weer beloopbaar.

ChemDry is schoner

Onze specialistische reiniging levert weer een mooie vloer met schone voegen. ChemDry haalt het vuil weg wat in al die tijd is opgebouwd. Men hoeft niet langer zelf uren te schrobben om lastige “vettige” plekken en andere vervuiling weg te halen. ChemDry zorgt voor een echte schone vloer

ChemDry is gezonder

Doordat vele steensoorten enigzins poreus zijn komen ze ook vol te zitten met stof en vuil.
Ook in de voeg kruipt meer dan men denkt. Door de ChemDry reiniging halen we hier ook bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging kunnen we een sealer aanbrengen welke preventief dergelijke vervuiling tegenhoudt.